Ελληνική Εταιρεία
Εργαστηριακής Αιματολογίας
και Αιμοδοσίας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Εργαστηριακής Αιματολογίας και Αιμοδοσίας - ΕΕΕΑΑ.

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1987 και τα περίπου 300 μέλη της είναι ιατροί Bιοπαθολόγοι που υπηρετούν αποκλειστικά στα Αιματολογικά Εργαστήρια και τις Αιμοδοσίες της χώρας.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ποικίλες δραστηριότητές μας, τις οποίες συνοπτικά απλώς αναφέρω εδώ:

Στον εκπαιδευτικό τομέα εστιάζονται οι περισσότερες προσπάθειές μας, δηλαδή στη διατήρηση υψηλού του επιπέδου επιστημονικής κατάρτισης των ειδικευμένων μελών μας, παράλληλα δε, και στην ενίσχυση της εκπαίδευσης των ειδικευομένων στην Ιατρική Βιοπαθολογία ιατρών.

Περισσότερα...

Ιστορία ΕΕΑΑΑ

Πατήστε εδώ για να δείτε την ιστορία της Εταιρείας σε video.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
6ου Συνεδρίου Ιατρικής Βιοχημείας -
2ου Συμποσίου Εργαστηριακής Αιματολογίας-Αιμοδοσίας

 ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο
2016-2017, Κύκλος XXI

Η ΕΕΕΑΑ οργανώνει μηνιαίες επιστημονικές συναντήσεις με στρογγύλες τράπεζες και διαλέξεις στο αμφιθέατρο του Ανατολικού Κτιρίου του ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς, από τις 17.30 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.

Περισσότερα...

Φθινοπωρινό Σχολείο 2016 με θέμα:
"Επίχρισμα περιφερικού αίματος και μυελού -
Διοίκηση ιδιωτικού Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου"

11-13 Νοεμβρίου 2016
Μετέωρα, Divani Meterora Hotel

Η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Π.Ε.Ι.Β.) και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής (Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι.) συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό των «Σχολείων» αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν Φθινοπωρινό Σχολείο στα Μετέωρα, που θα περιλαμβάνει θεωρητικό καθώς και πρακτικό μέρος στη μελέτη και ερμηνεία επιχρισμάτων τόσο του περιφερικού αίματος όσο και του μυελού των οστών.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχημείας
3ο Συμπόσιο Εργαστηριακής Αιματολογίας-Αιμοδοσίας

4-6 Μαΐου 2017
Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα

Στο Συνέδριο/Συμπόσιο θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν επίκαιρα επιστημονικά θέματα που άπτονται του γνωστικού πεδίου της Ιατρικής Βιοπαθολογίας και της Εργαστηριακής Ιατρικής με έμφαση στα ειδικότερα επιστημονικά πεδία της Ιατρικής Βιοχημείας και της Εργαστηριακής Αιματολογίας και Αιμοδοσίας.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερίδες της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής οργανώνει Ημερίδες Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στο Αμφιθέατρο Αιγινήτειου Νοσοκομείου Αθηνών στις:

26η Ετήσια Συνεδριακή Επιστημονική Εκδήλωση

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 42ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, θα διεξαχθεί η 26η Ετήσια Συνεδριακή Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας στην Αθήνα, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016.

Περισσότερα...

Υποτροφία UEMS

The Board of Laboratory Medicine/Medical Biopathology at the Union of European Medical Specialists (UEMS) is proud to announce a "Young Doctor's Scholarship" to candidate submissions according to ...

Περισσότερα...

Τρέχοντα Εκπαιδευτικά Νέα


9o Πανελλήνιο
Συνέδριο
Ιατρικής
Βιοπαθολογίας
2-4 Ιουνίου 2016
Αθήνα
Ημερίδες
της Π.Ε.Ι.Β.
σε συνεργασία
με την Πανελλήνια
Ένωση Τεχνολόγων
Ιατρικών Εργαστηρίων
(Π.Ε.Τ.Ι.Ε.)
Βιβλιάριο
Σπουδών
των
Ειδικευομένων
Ιατρικής
Βιοπαθολογίας