Ελληνική Εταιρεία
Εργαστηριακής Αιματολογίας
και Αιμοδοσίας

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατρικής Βιοπαθολογίας με χαρά σας ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του Πανελλήνιου Συνεδρίου της ειδικότητάς μας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6-8 Οκτωβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επίκαιρα Θέματα Ιατρικής Βιοπαθολογίας Εμβόλια-Βιταμίνη D-Long COVID-Άνοια

Η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας και η Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Επίκαιρα Θέματα Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εμβόλια-Βιταμίνη D-Long COVID-Άνοια, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2023 στα Ιωάννινα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής

Η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN διοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στις 8-9 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θερινό Σχολείο 2022

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής διοργανώνει το Θερινό Σχολείο 2022 με θέμα: Η Μοριακή Μεθοδολογία στην Εργαστηριακή Διαγνωστική που θα διεξαχθεί στις 17-19 Ιουνίου 2022 στο Ξενοδοχείο Airotel Achaia Beach, Πάτρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχημείας-
5ο Συμπόσιο Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοχημείας και η ΕΕΕΑΑ, διοργανώνουν το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοχημείας-5ο Συμπόσιο Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί, με υβριδικό τρόπο, κατά το χρονικό διάστημα 8-10 Απριλίου 2022 στο Royal Olympic Hotel, Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο, 2021-2022, Κύκλος XXVI

Η ΕΕΕΑΑ οργανώνει μηνιαίες διαδικτυακές επιστημονικές συναντήσεις, από τις 17.30 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας θα διεξαχθεί στις 1-3 Οκτωβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Athens Marriott, Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κύκλος Μαθημάτων Ανοσολογίας 2020
της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής
11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας-Εργαστηριακής Ιατρικής διοργανώνει τα μαθήματα της Ανοσολογίας του 3ου κύκλου 2020 για τους ειδικευόμενους στην Ιατρική Βιοπαθολογία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ